Лекар ще открие новото Народно събрание. Броени дни до старта на

...
Лекар ще открие новото Народно събрание. Броени дни до старта на
Коментари Харесай

Уролог ще открие първото заседание на 47-ото НС

Лекар ще открие новото Народно заседание. 

Броени дни до старта на 47-ото Народно заседание.  Вече е ясно къде ще седят депутатите в пленарната зала. В междинния блок ще разделят места „ Продължаваме Промяната ”, които имат 67 народни представители и „ ИТН ” с 25 депутати. Зад тях ще се разположи най-малката партия  „ Възраждане ” с 13 мандата, написа Нова тв.

Левият бранш по традиция остава за  БСП, които имат 26 народни представители.  До тях ще седят Движение за права и свободи със своите  34 избраници. Местата вдясно, от другата страна на залата, ще разделят ГЕРБ с 59 депутати и „ Демократична България ”, които имат 16 представители.

И в този парламент първия звънец ще удари народен представител от „ ИТН ". Това ще е урологът доцент Силви Кирилов. Подготовката за тържественото съвещание към този момент е в ход.

„ Имах опция да се срещна с метода и разпоредбите на говорене, както и с  изказвания на други народни представители ”, сподели той.

Споделя, че взима образец от огромните в политиката. И е наясно, че подадената от предшествениците му топка е хвърлена високо.

Доц. Кирилов знае кой би трябвало да управлява залата след него - човек с юридическо обучение, комуникативност и сексапил.

„ Човек, който да владее залата и в положително и, в спор. От това, което видях в 46-ото Народно събрание, госпожа Митева има тези качества ”, съобщи той.

Смята, че този път партиите ще си свидлив ръцете за сформиране на кабинет, тъй като са си научили урока.

„ Мисля, че може би имаше и въздействие извън. Умният човек не повтаря грешките, до момента в който мъдрият не ги позволява ”, съобщи Кирилов.

Силви Кирилов към този момент имаше една номинация за министър на опазването на здравето във втория проектокабинет на Има Такъв Народ.

И макар че е народен представител, лекарската специалност за него остава доживот.

„ Прекарал съм години в опазването на здравето. Имал съм доста стихии, само че и слънчеви дни ”, показа още докторът.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР